До уваги учнів старших класів шкіл та гімназій! Оголошено конкурс бізнес-ідей «Якби я був підприємцем…»

За ініціативи кафедри економіки та бізнес-адміністрування Сумського державного університету оголошено конкурс бізнес-ідей «Якби я був підприємцем…». Конкурс дає можливість молоді залучатися до розв’язання нагальних економічних та соціальних проблем, а також розвивати підприємницькі здібності!

Конкурс проводиться серед учнів старших класів удва етапи.

Перший етап проводиться у онлайн форматі за допомогою електронних технологій навчанняу період з 1-го по 20-те листопада 2014 року.Починаючи з 1-го листопада 2014 року учасники отримають можливість проходження першого етапу конкурсу бізнес-ідей на базіe-learningу формі економічної комп’ютерної гри.Для отримання доступу до участі у грі учасники мають на діслати заявкуна адресу idea.econ.sumdu@gmail.com.

Другий етап (заключний) проводитьсяу форматі ділової гри на базі Сумського державного університету«5» грудня 2014 рокуза попередньо визначеними тематичними напрямками.Онлайн голосуванняз вибору тематичних напрямків конкурсу проводиться угрупі «Конкурс бізнес-ідей для школярів»соціальної мережі ВКонтакті за адресою http://vk.com/bussines_idea.

Обрані тематичні напрямки будуть розподілені між командами учасників конкурсу для презентації їх у формі бізнес-ідей«інвесторам» - журі конкурсу. До складу журі увійдуть провідні фахівці з економіки та бізнесу та студенти факультету економіки та менеджменту Сумського державного університету!

Переможці нагороджуються дипломами та отримують цінні подарунки, а викладачі, які сприяли у підготовці,отримують відзнаки.

Переможці конкурсу також мають правопершочергового зарахуванняна навчання на перший курс за спеціальністю«Економіка підприємства»за інших рівних конкурсних умов.

Партнери заходу: магазини комп’ютерної техніки «Комп-Сервіс» та «Профкомп», виробник солодощів ПАТ «Монделіс Україна», Торгова Марка «Косівщина», Обласна організація «Всеукраїнська спілка вчених-економістів», Сумське територіальне відділення Малої академії наук України та Клуб сімейного дозвілля.

Програма конкурсує досить насиченою та включає різноманітні розважальні заходи, тому участь у ньому – це також можливість знайти нових друзів та отримати незабутні враження!

Заповнена заявка учасникаконкурсу надсилається в електронній версії на адресу: idea.econ.sumdu@gmail.com або за адресою: Сумський державний університет, 40007, Україна, м. Суми, вул. Римського-Корсакова, 2, Корпус – М, ауд. М-301 (кафедра економіки та бізнес-адміністрування).

Консультації можна отримати за телефонами:

(0542) 33-22-23 Кафедра економіки та бізнес-адміністрування

(067) 848-51-14 або (050) 605-73-27 (Бурлакова Ірина Михайлівна)

Новини конкурсу розміщуються на сайті:

http://vk.com/bussines_idea (група «Конкурс бізнес-ідей для школярів»)

Заявка на участь у конкурсі

Презентація спеціальності "Економіка підприємства"

Кафедра економіки та БА запрошує на навчання

Матеріал із сайту: http://econ.fem.sumdu.edu.ua/uk
Кiлькiсть переглядiв: 208

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.