З 11 БЕРЕЗНЯ ДО 11 ТРАВНЯ 2014 РОКУ БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ “ФОНД КЛИЧКО” ПРОВОДИТЬ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ДЛЯ УЧАСТІ У ЛІТНЬОМУ ТАБОРІ “ШКОЛА УСПІХУ

Мрієш досягти успіху і змінити світ? Ти – активний та цілеспрямований? Шукаєш команду однодумців? Тоді тобі сюди!

«Школа Успіху» – це унікальний безкоштовний літній освітній проект для дітей 12-14 років, який проводиться Фондом Кличко з 2011 року. Цього літа «Школа Успіху» збере учасників з України, США, Канади, Німеччини та Казахстану – 300 підлітків, які протягом двох тижнів навчатимуться, проходитимуть тренінги, відвідуватимуть майстер-класи відомих людей, вчитимуть іноземні мови, спілкуватимуться та стануть справжньою командою!

Ми віримо, що успіху досягає лише той, хто відкрив свій творчий потенціал і наполегливо працює над собою та його розвитком. «Школа Успіху» покликана розкрити всю багатогранність талантів її учасників, дати інструменти для реалізації їх потенціалу та досягнення мети.

Ми допомагаємо створювати ідеї і даємо теоретичні та практичні навички для їх реалізації. Успішною є лише та ідея, яка була втілена у життя. У нас ти отримаєш можливість реалізувати свою ідею – можливість досягти свого успіху!

Учасники «Школи Успіху» - це майбутні лідери та успішні особистості, які ефективно застосовуватимуть знання та навички, отримані під час захоплюючих пригод у літній школі.

Дата проведення:

12 липня – 25 липня 2014 р. (150 учасників)
27 липня - 9 серпня 2014 р. (150 учасників)

Місце проведення: оздоровчий табір «Джерело», м. Буча (20 км від Києва).

ЩО НОВОГО ТА ЦІКАВОГО БУДЕ У «ШКОЛІ УСПІХУ»?

Все починається з... ідеї! У літній школі ми допоможемо тобі реалізувати свою ідею, навчимо, як правильно планувати та впроваджувати власні проекти. Спілкуючись з фахівцями, ідейними гуру, відомими людьми, ти зможеш розширити сприйняття себе і навколишнього світу, розвинути творчі навички.

У «Школі Успіху» ти зустрінеш своїх однодумців, нових друзів, не лише з різних куточків України, а й з інших країн світу. Протягом двох тижнів ми будемо наполегливо працювати разом, фаново вивчати іноземні мови, відвідувати майстер-класи, проходити тренінги, займатися спортом і, звичайно, дружити та розважатися!

Ми обіцяємо тобі, що «Школа Успіху» назавжди залишиться у твоєму серці.

ХОЧЕШ ПОТРАПИТИ ДО «ШКОЛИ УСПІХУ»?

Бери участь у Конкурсі! Він проходитиме у два етапи: перший - з 11 березня по 11 травня, другий – з 20 до 29 травня 2014 року. Після першого етапу буде відібрано 600 переможців, а після завершення другого етапу конкурсу до табору потраплять 300 учасників. Інформацію про правила та результати конкурсу дивись на сайті school.klitschkofoundation.org

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ У КОНКУРСІ?

Для участі у конкурсі необхідно уважно прочитати УМОВИ КОНКУРСУ, зареєструватися на сайті school.klitschkofoundation.org та заповнити АНКЕТУ.

Якщо у тебе виникли додаткові запитання - телефонуй: +38 (050) 330-03-04, контактна особа – Євгенія Мазуренко, керівник проекту.

Кiлькiсть переглядiв: 184

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.